Smart Payroll

Welkom in de wereld van real-time internationale salarisverwerking!

Wij richten we onze passie en expertise maar op één ding: het bouwen van een unieke innovatieve salarisverwerking-oplossing die geen grenzen kent.

Eén centraal beheerde oplossing voor uw wereldwijde salarisverwerking

Vandaag de dag wordt internationale salarisverwerking, alsmede het beheer en de controle daarop, lokaal afgehandeld. U heeft te maken met verschillende lokale aanbieders in ieder land, of met een partij met een suboptimaal verzamelplatform. Wadium haalt écht de complexiteit uit internationale salarisverwerkingsprocessen: uw wereldwijde salarissen worden verwerkt in één systeem en kunnen worden beheerd en gemonitord vanuit elke plaats in de wereld.

Altijd met toepassing van de laatste versies van wet- en regelgeving

U kunt gerust afscheid nemen van uw zorgen over nationale en/of regionale belastingwetgeving of regelgeving op het gebied van sociale verzekeringen. Al deze regels worden voor u beheerd en onderhouden, in welk land u ook actief bent. Ook uw eigen bedrijfsregels beheren wij.

Naadloze integratie met uw HR

Wij verzorgen een naadloze integratie van uw internationale salarisverwerking met uw operationele HR processen. Op basis van directe verwerking van uw mutaties en geautomatiseerde controle mechanismes stuurt uw HR professional zelf de salarisverwerkingsprocessen aan.

Op iedere locatie direct gedetailleerd inzicht in uw salarisgegevens

U heeft altijd overzicht over de status van de salarisverwerking van alle landen waarin uw organisatie actief is. Zoomt u gerust in tot het laagste detailniveau van de salarisgegevens van uw medewerkers. Op een gebruiksvriendelijke wijze, met gebruik van uw favoriete apparaat (desktop, tablet, mobiele telefoon), in de taal naar uw wens en met toepassing van de door u gekozen valuta.

Eén aanspreekpunt voor al uw salarisverwerkingsvragen, waar ook ter wereld

Wij ontzorgen u op het gebied van wet- en regelgeving, integratie met andere bedrijfssystemen (financieel, HRM, tijdregistratie) en de distributie van salarisverwerkingsoutput naar uw medewerkers, de belastingdienst, verzekeraars en andere instanties.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then