Smart Payroll

Welkom in de wereld van real-time salarisverwerking!

Wij richten we onze passie en expertise maar op één ding: het bouwen van een unieke innovatieve salarisverwerking-oplossing die geen grenzen kent.

Verbeter uw dienstverlening.

Wij zorgen voor een slimme en toekomstbestendige oplossing die je helpt om nationale en internationale klanten sneller te servicen.

Wadium haalt écht de complexiteit uit salarisverwerkingsprocessen. Salarisverwerking wordt hierdoor eenvoudiger en efficiënter.

Naadloze integratie met HR

Wij verzorgen een naadloze integratie van de salarisverwerking met de operationele HR processen. Op basis van directe verwerking van mutaties en geautomatiseerde controle mechanismes stuurt de HR professional de salarisverwerkingsprocessen aan.

Altijd met toepassing van de laatste versies van wet- en regelgeving

U kunt gerust afscheid nemen van uw zorgen over belastingwetgeving of regelgeving op het gebied van sociale verzekeringen. Al deze regels worden voor u beheerd en onderhouden, in welk land uw klanten ook actief zijn. Ook eigen bedrijfsregels beheren wij.

Op iedere locatie direct gedetailleerd inzicht in de salarisgegevens

U heeft altijd overzicht over de status van de salarisverwerking. Zoomt u gerust in tot het laagste detailniveau van de salarisgegevens van alle medewerkers. Op een gebruiksvriendelijke wijze, met gebruik van uw favoriete apparaat (desktop, tablet, mobiele telefoon).

Eén aanspreekpunt voor al uw salarisverwerkingsvragen, waar ook ter wereld

Wij ontzorgen u op het gebied van wet- en regelgeving, integratie met andere bedrijfssystemen (financieel, HRM, tijdregistratie) en de distributie van salarisverwerkingsoutput naar medewerkers, de belastingdienst, verzekeraars en andere instanties.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then